Олексій Суханов / Скріншот Instagram

Український ведучий Олексій Суханов в рамках своєї програми "Говорить Суханов" на YouTube-каналі розповів про свій вчинок в дитинстві, за який йому досі соромно.

За його словами, одного разу він став на захист батька, на якого кричала його мама. Тоді Суханов повірив батькові, але зараз він шкодує про це, тому що у стосунках його батьків була зрада.

"Пам'ятаю випадок, за який мені досі соромно, коли батько не ночував вдома. Мені, напевно, було років 10. Він до ранку тільки повернувся. Звичайно, сталася велика сварка. А батько, знаючи про це, прийшов з величезним пожежним іграшковим автомобілем і подарував мені. Я тільки потім зрозумів, що він мене підкупив, але тоді я за нього заступився. Почав говорити мамі, нехай вона на нього не гримає", - розповів Суханов.

Відео дня

Варто відзначити, що зараз телеведучий не спілкується зі своїми рідними. Відомо, що вони підтримують Росію, де народився сам Суханов, а він багато років тому переїхав до нашої країни і за кілька днів до повномасштабного вторгнення навіть отримав громадянство України. 

Суханов цілком і повністю підтримує Україну, а також веде інформаційну боротьбу в мережі. 

Нагадаємо, раніше Олексій Суханов заговорив про українську мову. За його словами, українська мова лікує, тому він закликав людей спілкуватися солов'їною.

Вас також можуть зацікавити новини: