Співачку постійно питають, коли ж вона стане матір'ю / скриншот

Відомий продюсер та співак Потап (Олексій Потапенко) рідко ділиться спільними фото зі своєю дружиною Настею Каменських. Але несподівано він вирішив показати, як провів час з коханою.

Спочатку Потап розмістив допис, у якому розповів, що вирушив разом з коханою на весілля. Зіркову пару, ймовірно, запросили друзі.

"Їдемо на весілля! (Не наше) Разом з Настею", - написав артист.

Відео дня

На фото, яке було зроблено у машині, зіркова пара посміхалася. Потап та Каменських мали щасливий вигляд.

Потап і Настя Каменських показалися разом / скриншот

Потім артист показав у Stories, що весілля було з "родзинкою". Молодята також влаштували гендерну вечірку. Вагітна наречена розрізала торт, аби дізнатися стать своєї дитини. Гості побачили, що всередині торт був рожевим, а тому зрозуміли, що жінка чекає на дівчинку.

Потап показав щасливу Каменських / скриншот

Щаслива Каменських знімала усе на відео, а потім посміхалася на камеру. Потап знімав реакцію дружини. Було помітно, що співачка радіє за наречену. Сама зірка часто отримує питання про дітей, фани "атакують" її темою материнства та хочуть дізнатися, коли ж вона народить первістка. 

Нещодавно Каменських не стримала емоцій через питання про вагітність. Вона обурилася і зазначила, що суспільство не має вирішувати, кому і коли потрібно народжувати.

Вас також можуть зацікавити новини: