Шакіра закрутила новий роман з молодим актором / фото інстаграм Шакіри

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила розлучення з футболістом Жераром Піке, тепер має нового обранця, якого не любить її оточення. Про це пише видання Mail.Online.

Подейкують, що 47-річна артистка закрутила роман з 31-річним актором Люсьєном Лавісконтом, який грав у серіалі "Емілі в Парижі". Зазначають, що вони познайомилися два місяці тому під час зйомок її нового кліпу. Згодом пару помітили разом в одному з ресторанів. 

Скріншот посту Шакіри 

І хоч сама співачка та актор офіційно не говорить про своє особисте життя, друзі Шакіри проти такого союзу. Вони не вірять у щирі наміри чоловіка, вважаючи, що це лише допоможе йому здобути більшу популярність. 

Відео дня

"Шакіра відчайдушно намагається закохатися, але всі занепокоєні тим, що Люсьєн повільно просувався кар'єрними сходами, зустрічаючись із жінками, які були менш відомі, ніж Шакіра. Жінки, з якими він був, усі дуже різні. Тепер він зустрічається з Шакірою, яка просто хоче кохання. Але, можливо, він жадає, аби люди знали його ім'я... Вони зустрічаються, але поки в їхнє майбутнє не варто вірити", - розповідають інсайдери. 

До слова, Шакіра майже 12 років була разом з футболістом Жераром Піке. У них є двоє спільних синів Мілан та Саша. Проте у 2022 рокці з'явилася інформація про розставання закоханих через численні зради з боку чоловіка. 

Нагадаємо, раніше Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке.

Вас також можуть зацікавити новини: