Фото інстаграм Шакіри

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail.

Виявилося, що зірка тоді вирішила поставити свою кар'єру співачки на другий план. Вона хотіла більше часу присвячувати коханому та дітям. 

"На дуже довгий час я поставила свою кар'єру на паузу, щоб просто бути поруч із Жераром і щоб він міг продовжувати грати у футбол. Я пішла на багато жертв заради кохання. Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина. Я вірила в цю мрію, я мріяла про це для себе і для дітей", - розповіла Шакіра.

Відео дня

Вона додала, що союз між творчою людиною та спортсменом - це важко, адже у кожного свої погляди на життя. 

"Емпатія лежить в основі роботи людини мистецтва. А спортсмени постійно перебувають у стані боротьби, їм потрібно уникати емпатії за всяку ціну", - додала співачка.

Що відомо про стосунки Шакіри та Жерара Піке

Пара познайомилася в 2010 році на футбольному матчі. Їхні стосунки тривали майже 12 років. Вони мають двох спільних синів, яких звати Мілан та Саша. 

Шакіра з синами / фото інстаграм Шакіри

Влітку 2022 року з'явилася інформація про розставання закоханих. Офіційною причиною вважаєються численні зради з боку Піке. 

Нагадаємо, раніше стало відомо про розлучення акторки Наталі Портман після зради чоловіка. 

Вас також можуть зацікавити новини: