Ольга Атанасова / Скріншот Instagram

Українська акторка Ольга Атанасова, яка отримала визнання після зйомок у російському серіалі "Кадети", висловилася про пропагандиста Бориса Корчевникова, який був її напарником у серіалі.

В інтерв'ю "Обозревателю" Атанасова розповіла, що вони з Борисом ніколи особливо не були друзями, але нормально спілкувалися.

За словами Ольги, в той період часу Корчевников здавався їй освіченою людиною, проте те, що стало з ним потім - вона пояснити не може.

Відео дня

До речі, Корчевников став ведучим на телеканалі "Росія-1" і веде такі шоу як "Судьба человека", "Жизнь и судьба", "Далекие близкие" тощо, куди запрошує людей, які підтримали війну в Україні.

"Він мені бачився людиною, яка багато знає. Начитаний, усім цікавився, за професією - журналіст. А тепер як зомбі - не знаю, чим це пояснити. Мені здається, що з ним щось зовсім не в порядку. Раніше мені скидали якісь його відео, щось бачила. І прямо фізично погано ставало від тієї брехні, реально - блювотний рефлекс. Зараз, чесно, намагаюся не дивитися", - розповіла Атанасова.

Борис Корчевников / скріншот Telegram

Вона додала, що раніше в Росії ввічливо ставилися до українців. Але вона все ж вирішила залишитися на батьківщині, в Україні. Уже багато років акторка не спілкувалася ні з ким із росіян, тому після повномасштабного вторгнення їй ніхто й не зателефонував зі словами підтримки.

Нагадаємо, раніше в будинок Ольги Атанасової потрапив уламок дрона.

Вас також можуть зацікавити новини: