Гіларі Дафф розсекретила ім'я немовляти / Скріншот Instagram

Зірка молодіжних комедій, відома американська акторка Гіларі Дафф стала мамою вчетверте. Знаменитість вирішила, що її дитина має з'явитися на світ вдома.

Четверта дитина Гіларі Дафф та її чоловіка – співака Меттью Кома – народилася 3 травня. Пологи проходили у басейні. Акторка також розсекретила ім'я, яке обрала для доньки. Дівчинку назвали Таунс Мідоу Бейр. Зірка на своїй сторінці в Instagram поділилася кадрами з домашніх пологів.

Скріншот Instagram

"Таунс Мідоу Бейр, тепер ми знаємо, чому вона змусила нас чекати так довго...Вона вдосконалювала ці щічки! Я мріяла потримати тебе у своїх обіймах кілька місяців. Ми всі любимо тебе, ніби ти була тут весь цей час, красуня", – написала під фото акторка.

Відео дня

Меттью Кома також повідомив радісну новину у своєму Instagram. Він зворушливо назвав дружину "богинею". За його словами, донька несхожа ні на кого з їхньої родини.

Скріншот Instagram

До слова, Гіларі Дафф та Меттью Кома побралися у 2019 році. Однак Кома вже не перший чоловік акторки. До цього вона була у шлюбі з хокеїстом Майком Комрі. У подружжя народився син. Зараз зіркова пара виховує чотирьох дітей: сина Гіларі від першого шлюбу, п'ятирічну дівчинку Бенкс, дворічну доньку Мей та новонароджену Таунс.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українська співачка Ірина Федишин вагітна третьою дитиною.

Вас також можуть зацікавити новини: