Селена Гомес більше не хоче співати / instagram.com/ celenagomez_

Американська співачка та акторка Селена Гомес хоче піти зі сцени. Нещодавно вона випустила новий альбом та заговорила про свої плани. В інтерв'ю для CNN дівчина сказала, що більше не хоче займатися музикою.

"Чим старшою я стаю, тим більше я хотіла б знайти щось, на чому б зупинитися. В ідеалі я хотіла б зосередитися на своїй акторській кар’єрі", - заявила Гомес. 

31-річна дівчина додала, що з дитинства мріяла стати "серйозною акторкою". Її музична кар'єра почалася несподівано і лише тому, що компанія Дісней  звернулася до неї з проханням створити альбом. В той час вона знімалася у ситкомі Disney Channel "Чарівники з Вейверлі Плейс" і не могла відмовити. Проте зараз Селена каже, що ця справа їй більше нецікава. 

Відео дня

"Я ніколи не збиралася повністю присвятити себе співам, але, мабуть, це хобі переросло на щось інше", - сказала Гомес.

Що відомо про Селену Гомес

Селена Гомес - відома американська співачка та акторка. За всю кар'єру вона продала понад 7 мільйонів копій своїх альбомів та 22 мільйони копій синглів у світі. Зірка має чимало престижних нагород, зокрема стала "Жінкою року" на церемонії Billboard Women in Music, отримала "Греммі" за свій іспаномовний альбом та декілька років поспіль була кумиром молоді. 

Вас також можуть зацікавити новини: