Незмінним залишиться головне тріо - актори-коміки Стів Мартін та Мартін Шорт, а також відома співачка Селена Гомес / скриншот

На YouTube-каналі Hulu з'явився трейлер третього сезону комедійної драми "Вбивства в одній будівлі" (Only Murders in the Building). Нові серії історії про сусідів, яких об'єднала пристрасть до злочинів, можна буде побачити вже 8 серпня.

У трейлері можна помітити, що на глядачів чекає чимало сюрпризів. Окрім того, що серіал отримав нові сюжетні лінії, у ньому з'являться нові актори, такі як зірка "Емілі в Парижі" Ешлі Парк, а також легендарна Меріл Стріп. Ймовірно, вони стануть не єдиними зірками, яких запросили у серіал.

Незмінним залишиться головне тріо - актори-коміки Стів Мартін та Мартін Шорт, а також відома співачка Селена Гомес. Вони будуть шукати вбивцю та підозрювати кожну людину, яку побачать.

Трейлер серіалу лише за добу зібрав майже 6 мільйонів переглядів. Глядачі пишуть, що вони дуже чекають на третій сезон. Також вони зазначили:

  • "Я не можу натішитися цим серіалом. Хімія зашкалює, не можу дочекатися нового сезону"
  • "Це найкраще шоу. Люблю усіх персонажів, їхній гумор"
  • "Мені подобається, як вони постійно розширюють акторський склад, обирають найкращі камео. Цей проект безглуздий та веселий, з дуже гострими моментами, він найкращий".

"Вбивства в одній будівлі" - трейлер третього сезону

Відомо, що третій сезон серіалу отримає десять епізодів. Перші дві серії вийдуть одночасно 8 серпня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Голлівуді розкусили, як росіяни крадуть блокбастери для кінотеатрів.

Вас також можуть зацікавити новини: