Юрко Юрченко ледь не загинув на фронті / facebook.com/Yurcash

Лідер гурту "Юркеш" Юрко Юрченко з перших днів повномасштабного вторгнення Росії вступив до лав Збройних сил України, щоб захищати нашу країну від російських окупантів.

В ефірі радіо "Промінь" він згадав, як одного разу потрапив під ворожий обстріл, і вже ледь не попрощався з життям. Тоді він встиг зробити селфі, бо думав, що це буде останнє його фото. Але, на щастя, йому і його товаришам по службі вдалося врятуватися.

"Коли ти цілодобово знаходишся під прицільним вогнем, ти сприймаєш це як даність. Коли ми вперше потрапили під обстріл, ми йшли з Володимиром, командиром мого батальйону, і Сергієм Лойко. Хтось нас здав, ми вийшли на поле і потрапили під обстріли. Я так швидко ніколи не бігав, і відразу зрозумів, навіщо каска", - розповів Юрченко.

Відео дня

Він додав, що вже попрощався з життям, але їм таки вдалося врятуватися: "Падало все ближче і ближче, я вже попрощався з життям, зробив останнє фото. А поруч мій побратим каже: "Люди, ми зараз з вами знаходимося в кращому місці. Це велика для нас честь".

Також він розповів, що важливо розуміти, що війна - це теж робота. І якщо ти боїшся, то стаєш тягарем для своїх товаришів по службі, а цього бути не повинно.

Нагадаємо, 19 липня стало відомо про смерть української актриси Руслани Писанки. Вона поїхала до Німеччини на лікування, але лікарям не вдалося врятувати їй життя. 

Вас також можуть зацікавити новини: