Влад Шевченко смішить українців у такі непрості часи / фото instagram.com/vlad.shevchenko

Блогер Влад Шевченко обрав для себе гумористичний фронт, на якому сумлінно працює. Його кумедні відео на життєві, політичні та інші актуальні теми набирають у мережі сотні тисяч переглядів та допомагають українцям переживати ці непрості часи.

У Влада у TikTok 27 мільйонів лайків, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Ведучі одразу запитали у блогера, чи не думав він про ризики, коли почав знімати кумедний контент під час повномасштабної війни, чи не боявся, що такі відео не знайдуть зараз відгуку у глядачів.

"Я зняв перший ролик, він одразу став популярним. Тоді я зрозумів, що в українців ще все попереду", - каже Шевченко й додає, що жарти під час війни - це "тонкий лід".

Також він розповів, чи обріс вже він армією хейтерів, які обурені його контентом. За його словами, у нього хейту дуже мало, в основному люди дякують, що є на що відволіктися чи з чого посміятися.

Так, Влад висміював Макрона за його часті дзвінки Путіну; підготував у своєму відео сценарій святкування перемоги України у війні; у своєму ролику вигадав нове "брудне" словечко для постільних ігор - "русня". 

Раніше видання Influencer Marketing Hub опублікувало рейтинг найбільш багатих тіктокерів

Вас також можуть зацікавити новини: