MARUV / фото instagram.com/maruvofficial

Українська співачка MARUV (справжнє ім'я - Анна Корсун), яка часто виступає в Росії, стала жертвою російських аферистів.

Про це вона розповіла в ефірі російського шоу "Контакти", запис якого опубліковано на YouTube.

"Бог бачить, не хотіла я зачіпати цю тему, але є такі хлопці, вони займаються кінетичними декораціями, ми з ними хотіли зробити виставку. Хлопці взяли у мене грошей та нічого не зробили. Вже є рішення суду, виконавчий лист відправили в якусь там службу", – заявила виконавиця.

Відео дня

За її словами ціна питання – 60 тисяч євро (близько 1,8 мільйона гривень).

Читайте такожНа межі спокуси: українські жінки, які танцюють на пілоні (відео)MARUV також додав, щоб повернути гроші, вона навіть намагалася звернутися до колекторів: "Але пропонують дуже незаконні методи. Тортури – не мій коник".

"Тому скажу так: не працюйте з цими аферюгами, тому що вони і вас кинуть. Швидше за все, якісь декорації вони зробили, тому що фотки надсилали, але встигли комусь розпродати. Кафешки і ресторани міста Москви, майте на увазі – якщо побачу у вас свою якусь декорацію, я можу прийти та забрати. Просто так зірвати зі стіни, і мені нічого не буде. Тому тричі подумайте, чи співпрацювати з цими аферюгами", – додала співачка.

Раніше повідомлялося, що минулого року у центрі Києва з автомобіля MARUV вкрали сумку, в якій були гроші, документи та подарунки близьким.

Вас також можуть зацікавити новини: