Леся Жураківська / Скриншот Instagram

Українська акторка театру і кіно Леся Жураківська розповіла, що вступала до інституту в Росії. Там вона познайомилася з багатьма людьми, з деякими подружилася.

В інтерв'ю УНІАН артистка зазначила, що завжди пишалася тим, що є українкою.

"Я коли вступала до інституту, я співала українську народну пісню, читала Гоголя. Коли я випускалася, це зафіксовано на відео, у нас увесь курс, при тому, що в нас навчалися різні національності, всі співали українські народні пісні", - розповіла Жураківська.

Відео дня

Відповідаючи на запитання, чи були в неї конфлікти з росіянами, коли вони зустрічалися на зйомках, вона каже, що на своїй землі ніколи не дозволяла ставитися до себе зверхньо.

"Я завжди захищала свої права, хоча спроби звичайно такі були. Ну, що поробиш - це великоросійське ставлення, куди воно дінеться. Воно в них у кістковому мозку, не те що ще в крові, але я завжди вміла постояти за себе", - додала Леся.

Актриса зазначила, що в її колі спілкування залишилося кілька росіян, але з рештою вона припинила спілкування, і не шкодує про це.

Нагадаємо, раніше Леся Жураківська висловилася про акторів-росіян із "Кріпосної". За її словами, вони заробили гроші та отримали ім'я в Україні, але війну засудити так і не наважилися.

Вас також можуть зацікавити новини: