Наталка Фіцич буде лікувати онкологічне захворювання / фото фейсбук Наталки Фіцич

Українська ведуча телеканалу "Прямий" Наталка Фіцич повідомила про серйозні проблеми зі здоров'ям. Вона починає курс лікування онкологічного захворювання, яке знову до неї повернулося через війну та постійні стреси. 

Наталка додала, що хоче продовжити працювати в кадрі, але розуміє, що боротьба з раком може внести певні зміни як в роботу, так і в життя.

"Я починаю курс лікування і намагатимусь продовжити працювати в ефірі, щоправда і тут зміни. У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма. Я боротимусь, як бореться зараз уся країна", - написала ведуча на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня
Скріншот посту Наталки Фіцич

Вона додала, що пухлину виявили і видалили, проте потрібно ще проходити лікування та обстеження. Також Фіцич наголосила, що важливо вчасно перевіряти своє здоров'я.

"Життя, воно таке - приносить зміни, не всі хороші і бажані, але вже як є. Треба вчитися з ними жити. І ще: хочу закликати всіх і кожного подбати про своє здоров’я. Зробіть чек-ап, здайте хоч базові аналізи, перевірте стан хронічних хвороб. Війна і тривоги усім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початках".

Нагадаємо, раніше у Кейт Міддлтон після операції на черевній порожнині виявили рак.

Вас також можуть зацікавити новини: