Настя Каменських розповіла про участь у "Чорноморських іграх" в минулому / фото instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських, яка сьогодні перебуває у складі журі на дитячому пісенному фестивалі "Чорноморські ігри", розповіла, як свого часу здобула гран-прі фестивалю завдяки активній підготовці та віри у свої сили, але не без сліз й переживань.

Пережитим досвідом виконавиця поділилася у своєму Instagram.

"Для мене, свого часу, цей фестиваль теж став особливим... Я завжди йшла за можливостями. У той час, наймасштабнішим фестивалем були "Чорноморські ігри", де юні вокалісти могли заявити про себе. Ну і, звичайно ж, перемога, як оцінка за всі зусилля і старання, була для мене рівносильною оцінкою на відмінно, тому мені дуже хотілося отримати заповітне перше місце. Але як в житті часто буває, з першого разу у мене не вийшло. І навіть з другого. Я двічі навіть не дійшла до головної сцени – фіналу фестивалю", – зізналася співачка.

Відео дня

"Мене це сильно засмутило, я дуже переживала та плакала. Але цей біль був буквально на мить. Для мене це стало викликом йти за своєю мрією, займатися активніше", – додала Каменських.

Читайте також"Не вмію розслаблятися": Настя Каменських широко відкрила рот, імітуючи захопленняУ підсумку, за її словами, бажання та скрупульозна підготовка принесли бажаний результат – гран-прі фестивалю.

"Цією історією я ділюся не просто так. Ніколи не зупиняйтеся та не приймайте перешкоди або поразки, як фінальну точку. Навіть якщо з першого разу щось не виходить, головне вірте у свою мрію, не шкодуйте часу й сил, працюйте над собою, тоді точно все вийде", – впевнена артистка.

Вас також можуть зацікавити новини