Коляденко чесно зізнався, чи спілкується з Білик / фото інстаграм Дмитра Коляденка

Український хореограф та шоумен Дмитро Коляденко зізнався, чи підтримує зараз зв'язок з колишньою коханою Іриною Білик.

Виявилося, що екс-закохані не спілкується вже рік. За словами Дмитра, саме поведінка зірки стала на заваді їхньому спілкуванню. 

"Ми посварилися. Мені не сподобалося, як вонаповодить себе зі мною. І я сказав, що все, ставимо крапку. Потім ми помирилися через чотири місяці. І потім знову мені щось не сподобалося. Я їй сказав, що я не задоволений, бо вона говорить одне, думає друге, а робить третє. Навіщо зі мною домовлятися поїхати в тур, коли потім я бачу в інстаграм: "Тур Ірини Білик з молодим виконавцем". І я їй пишу: "Без мене, чому?". Я сидів засмучений", - розповів Коляденко в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Чоловік додав, що зараз хоче рухатися далі та не згадувати про екс-кохану.

"Колишня – це колишня. Ми товаришували 15 років, але ж я не подружка Ірині Білик, а поводився як подружка. Я був прив'язаний до Ірини Білик, треба ставити крапку. Казати: "Дякую, я тебе любив і буду любити, але я пішов далі". І ми домовилися, що у неї своє кохання, а у мене своє", - зазначив шоумен. 

До слова, Ірина Білик та Дмитро Коляденко перебували у стосунках з 2001-го до 2006 року. Згодом через постійні ревнощі з боку чоловіка співачка пішла від нього. Через багато років вони почали публікувати спільні світлини та підігрівати чутки навколо свого нового роману.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик / фото Instagram

Нагадаємо, раніше Ірина Білик відповіла, чи разом вони з Коляденком.

Вас також можуть зацікавити новини: