Влад Яма опублікував архівне фото з Зеленським / фото instagram.com/vladyama_official

Відомий український хореограф, суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма показав архівне фото з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Знімок був зроблений у 2006 році під час їхньої участі у танцювальному проекті.

Фото артист опублікував у своєму Instagram з нагоди Дня працівника радіо, телебачення та зв'язку.

Крім Ями та Зеленського, на знімку зображені молоді Наталія Могилевська, Руслана Писанка, Віталій Козловський й не тільки.

Відео дня

"Вітаю З Днем працівника радіо, телебачення та зв'язку України! Виходить, і моє професійне свято. На фото рік 2006, початок епохи великих розважальних шоу в нашій країні. Кого впізнали?" – підписав Влад Яма фото.

Читайте також"Я був досить п'яним": відомий шоумен розповів про знайомство з Зеленським біля туалетуУ 2006 році Яма танцював зі співачкою Наталією Могилевською та посів друге місце. Перше місце тоді завоювала пара Володимира Зеленського та його партнерки Олени Шоптенко.

"Писанка зі своїм партнером, Яма з Могилевською, Зеленський з Шоптенко, Козловський зовсім один", "Тоді ми ще не знали, що головне шоу ще попереду", "Вас шукала найдовше", "Круте фото, особливо яскраво вийшов президент", "Клас! всіх упізнала, але відразу око впало на нинішнього президента", "Найкращий сезон", "Які смішні", "Фото, як тест на вік", "Ех, були часи", – відреагували підписники Ями у коментарях.

Нагадаємо, рані Влад Яма назвав умову, при якому знову вийде на паркет "Танців із зірками".

Вас також можуть зацікавити новини