Кадр з фільму "Міс Конгеніальність" / скріншот YouTube

Американський актор Бенджамін Бретт зіграв головну роль у фільмі "Міс Конгеніальність". Тоді він запам'ятався глядачам як гарний чоловік, який зіграв агента ФБР.

Тоді він підкорив кіноманів не тільки акторськими навичками, але і красивим зовнішнім виглядом. Його охрестили головним красенем фільму, тому незабаром у нього з'явилася велика армія шанувальників.

Відтоді пройшло вже 22 роки, і, звичайно, він змінився. На нових фотографіях актора видно, що у нього з'явилася сивина, а ще він відростив вуса і бороду. Також помітно, що він схуд, і це позначилося на його обличчі. Наприклад, у нього впали вилиці. Втім, роки його зовсім не псують.

Відео дня
Як змінився Бенджамін Бретт / колаж з фото

Зазначимо, Бенджамін Бретт здобув популярність завдяки ролі детектива Рейнальдо Кертіса в серіалі "Закон і порядок", а також участі у фільмах "За кров платять кров'ю", "Міс Конгеніальність" і "Трафік". Також в 2004 році знявся у фільмі "Жінка кішка".

Нагадаємо, венесуельська кіноактриса Патрісія Веласкес отримала популярність після зйомок у фільмі "Мумія". Але що з нею стало через 20 років?

Вас також можуть зацікавити новини: