Патрісія Веласкес з фільму "Мумія" / скріншот YouTube

Венесуельська кіноактриса Патрісія Веласкес здобула популярність після зйомок у фільмі "Мумія". Але що з нею стало через 20 років?

Глядачі запам'ятали Патрісію як давньоєгипетську красуню, адже вона знялася у фільмі "Мумія: Грабниця імператора драконів". А після її запросили на роль в "Мумія повертається". Ці картини мали величезний комерційний успіх і принесли актрисі неймовірну популярність.

Як змінилася Патрісія Веласкес / instagram.com/wayuuprincess

З дня прем'єри пройшло 23 роки, і життя Патрісії глобально змінилося. Зараз її кінокар'єра на паузі, як і модельна. До слова, в 1989 році брала участь в конкурсі "Міс Венесуела", посівши сьоме місце. Вона працювала в Італії, Іспанії, Франції, Великобританії, Японії, а потім стала першою південноамериканською топ-моделлю в Нью-Йорку.

Відео дня

У лютому 2015 року Патрісія Веласкес випустила мемуари "Ходи прямо", в яких розповіла про свою нелегку юність і про стосунки з Сандрою Бернхард, ставши першою латинською супермоделлю, яка публічно визнала себе лесбіянкою.

Як змінилася Патрісія Веласкес / instagram.com/wayuuprincess

Нагадаємо, як змінилася Пейдж з "Зачарованих". Шанувальники пам'ятають її стильною рудоволосою дівчиною з пухкими губами, яка підкорила не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і акторською грою.

Вас також можуть зацікавити новини: