Дочка Олени Кравець Маша / фото instagram.com/maarriill/

20-річна дочка Олени Кравець зачарувала фотографіями, зробленими в Києві. Юна Марія показала свій стильний аутфіт, а також показала себе крупним планом без макіяжу. 

Позувала дочка відомої гумористки в чорній укороченій кофтині з величезним вирізом. Видно, що під нею немає бюстгальтера. Також образ складався з легкої шовкової спідниці кольору хакі. Доповнила свій look Марія чорною сумкою.

Вона розпустила своє злегка хвилясте волосся і поклала його на плечі. Макіяж дівчина вирішила не наносити, щоб продемонструвати свою природну красу.

Відео дня

Шанувальники відзначили, що 20-річна Маша дуже схожа на свою зіркову маму. До речі, Олена Кравець не пропускає жодної публікації - вона завжди ставить лайки і залишає дочці коментарі з компліментами. 

Донька Олени Кравець показала нове фото / фото instagram.com/maarriill

Чим займається дочка Олени Кравець

20-річна Маша, крім того, що регулярно радує публіку своїми стильними знімками, понад 10 років займається танцями в стилі фрістайл. Це можна помітити на відео з її участю - дівчина вражає жіночністю і гнучкістю. 

Також Марія Кравець неодноразово брала участь у різних танцювальних конкурсах як в нашій країні, так і за кордоном, за що має безліч нагород.

Нагадаємо, дочка Олени Кравець вразила зухвалим стилем.

Вас також можуть зацікавити новини: