Віра Брежнєва / instagram.com/ververa

Публічні люди потрапляють в конфузи не рідше, ніж звичайні люди. При цьому вони вміють тримати марку і навіть можуть самі над собою посміятися. Але деякі ситуації настільки смішні і одночасно незручні, що ми зіркам не заздримо.

Віра Брежнєва

На одному з російських шоу Віра Брежнєва похвалила костюм учасниці: "Це неймовірний блиск, твій гліттер". А ось Філіпу Кіркорову, який сидів у журі, почулося не "гліттер", а "клітор". Він здивувався від почутого і перепитав, а Брежнєва відповіла, що вона назвала не те слово, про яке одразу подумав Кіркоров.

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ді Капріо, як і звичайні люди ходить в супермаркет за продуктами. На одному з фото, яке встигли зробити папараці, актор виходив з супермаркету з прив'язаним на шортах пакетом. При цьому він почав чесати живіт, тим самим засвітивши спідню білизну. Проте тепер всі знають, які кольори трусів подобаються одному з найсексуальніших чоловіків.

Леонардо Ді Капріо / instagram.com/leonardodicaprio

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна в одному з інтерв'ю розповіла, що одного разу вирішила зробити нову маску для обличчя. Потім вона її змила, нанесла макіяж, зібралася і пішла на важливу зустріч. Ось тільки під час переговорів цей засіб почав проявлятися на її обличчі. Сама Маша згадує цю ситуацію зі збентеженням і каже, що такі "ляпи" у неї були неодноразово.

Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Глюкоза

Російська співачка Глюкоза на одній з передач розповіла, що їй на день народження подарували курси з орального сексу. Коли вона туди прийшла, то відчула себе ніяково. Але незабаром зрозуміла, що навіть такий подарунок можна обернути на свою користь і навчитися чомусь новому.

Дженніфер Гарнер

Голлівудська актриса Дженніфер Гарнер потрапила в незручну ситуацію на прогулянці з дитиною. Вона присіла біля коляски, і в цей момент з неї злізли джинси. Звичайно, папараці не упустили можливості сфотографувати її і оприлюднити цей знімок в мережі. Так що, симпатичну попку Гарнер тепер бачили всі, не тільки Бен Аффлек.

Дженніфер Гарнер / instagram.com/jennifer.garner

Раніше УНІАН назвав 5 зірок, яких "спалили" на фотошопі.

Вас також можуть зацікавити новини: