Кузнецова каже, що великі груди можуть спровокувати ДТП / УНІАН

Українська модель з найбільшими грудьми Міла Кузнецова розповіла про несподівану небезпеку, яка може підстерігати оточуючих її людей.

В інтерв'ю "КП в Україні" вона зізналася, що її груди можуть стати причиною ДТП, якщо водії відволічуться на неї. Говорячи про кумедні ситуації, пов'язані з розміром її бюста, модель розповіла:

"Наприклад, ми йдемо з подругою, а проїжджаючий повз велосипедист задивляється на нас, перевертається через кермо і падає. Ми так злякалися! А він нам: "Не можна таким красивим по вулицях ходити!" Подібних ситуацій було багато..."

Відео дня

За її словами, коли "водії задивлялися", їхні машини врізалися одна в одну.

"Всі задивляються, а за кермом потрібно бути обережним!", - каже 34-річна Кузнєцова.

Читайте також"Ставили на коліна": модель з найбільшими грудьми в Україні шокувала розповіддю про сім'ї ю та комплексиВона додала, що звикла до здивованих коментарів з боку, а також до того, що "всі заглядають в декольте".

Хто така Мила Кузнецова

Міла Кузнецова народилася в 1988 році в Києві. Вона є українською моделлю плюс сайз. Здобула популярність як володарка натуральних грудей 13-го розміру.

Була учасницею українського проекту "Модель XL", а також представляла Україну на конкурсі "Miss Universe Plus Size 2019".