Бред Пітт і Дженніфер Еністон під час їхнього роману / фото depositphotos.com

Зірка культового серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон має намір відсудити у колишнього чоловіка 100 мільйонів доларів (майже 4 мільярди гривень). Розбіжності з Бредом Піттом виникли на тлі його рішення продати продюсерський центр "Plan B", який вони заснували і вели разом з Еністон. Однак Пітт вирішив виставити його на продаж, не повідомивши екс-дружину. Про це повідомляє видання Heat World, посилаючись на слова свого інсайдера, наближеного до зірок. 

Видання цитує своє джерело:

"Справа не тільки в грошах. Для Джен не менш важливі принципи. Суть полягає в тому, що вона була одним із творців і засновників Плану Б. Хоча він офіційно перейшов до Бреда, вона не отримала нічого подібного до заслуженого визнання за те, що працювала над його створенням з самого початку. До того ж вона виступала як фактичний консультант протягом багатьох років, коли Бреду потрібно було підкинути ідеї для проектів або прийняти рішення про великі інвестиції".

Тепер актриса хоче, щоб її співавторство проекту "Plan B" було визнано. Також вона претендує на матеріальну компенсацію. Зірка вважає, що це крапля в морі в порівнянні з тим, скільки Пітт отримає від продажу продюсерського центру. 

"Джен все ще піклується про Бреда і не говорить про нього нічого поганого. Але подібний інцидент є жорстоким нагадуванням про те, що у них є проблеми, на які вона скаржилася всі ці роки. Якщо Бред хоче вчинити правильно по відношенню до Джен, він залізе в свою кишеню і випише їй чек на 100 мільйонів доларів, що буде краплею в морі, якщо цей продаж відбудеться", - додав Інсайдер видання. 

Стосунки Дженніфер Еністон та Бреда Пітта

Пара познайомилася в 90-х, а весілля зіграла в 2000. Їх вважали однією з найкрасивіших і найміцніших пар в Голлівуді, проте в 2004 році шанувальники були шоковані новиною про їхнє розставання. 

З'ясувалося, що всьому виною роман Пітта з Анджеліною Джолі, що спалахнув на зйомках фільму "місіс і містер Сміт". Відомо, що навіть після розлучення Еністон і Пітт зберігали дружні взаємини і були партнерами по бізнесу.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон не могла зніматися в кіно через розв'язану Росією війну.

Вас також можуть зацікавити новини: