Дженніфер Еністон / REUTERS

Відома всьому світу американська актриса Дженніфер Еністон з перших днів повномасштабної війни висловила свою підтримку українцям. Особливо сильно вона захопилася силою і героїзмом українських жінок. 

Нещодавно зірка дала інтерв'ю журналу People, де згадала - новини про вторгнення перенесла дуже складно. У той момент вона перебувала в Парижі і не змогла продовжити зйомки у фільмі "Загадкове вбивство 2". 

"Це було три місяці далеко від дому. І це було складно, не тільки тому, що я була далеко від своїх собак. Крім того, Україна була в двох кроках", - згадала Еністон.

Відео дня

Зірка серіалу "Друзі" перший час відчувала себе некомфортно через неможливість щось вдіяти і шукала можливості допомогти українцям. Через якийсь час Дженніфер Еністон вирішила продовжувати робити те, що у неї виходить найкраще. 

"Я нагадала собі, що це те, що потрібно людям. Люди хочуть сміятися. Людям потрібні комедії. Людям подобається на хвилину не думати про погане", - резюмувала зірка. 

Нагадаємо, голлівудський актор Бен Стіллер засвітився у Львові. Зірка фільму "Ніч у музеї" прогулювався центром міста в суботу, 18 червня.

Також УНІАН перерахував найкращі фільми за участю королеви романтичних комедій Еністон

Вас також можуть зацікавити новини: