Софі Тернер / фото instagram.com/sophiet

25-річна британська актриса Софі Тернер, яка виконала роль Санси Старк у популярному серіалі "Гра престолів", присвятила публікацію місяцю гей-прайду, яку сприйняли як камінг-аут.

Про це повідомляє TMZ.

Тернер опублікувала пост в соцмережах з текстом: "Часи неоднозначні, як і я". До того ж текст вона супроводила стікером Move, I'm gay ("Посунься, я гомосексуал").

Відео дня

Шанувальники вирішили, що актриса зізналася у своїй бісексуальності.

скріншот

Читайте такожДонька Вілла Сміта здійснила камінг-аутБагато хто з користувачів зраділи передбачуваному камінг-ауту і підтримали Софі Тернер:

"Софі Тернер бісексуалка, і це ще одна перемога для негетеросексуальних жінок!", "Софі Тернер зробила камінг-аут як бісексуалка. Вона королева", "Пишаюся Софі за її камінг-аут. Деяким це може здатися дурним, тому що орієнтація для них не має великого значення. І в цьому вони, звичайно, мають рацію. Але Софі – один з моїх найбільших кумирів, і я щаслива, що у неї вистачило сміливості зробити камінг-аут, тому що я знаю, як це може бути складно".

До цього актриса нічого не говорила про свою сексуальну орієнтацію.

З 2019 року Софі Тернер одружена з колишнім учасником групи Jonas Brothers Джо Джонасом. У липні минулого року Тернер народила доньку.

Вас також можуть зацікавити новини