Наречені побралися ще влітку 2023 року / Фото Скріншот Instagram

Американська акторка Елізабет Різер, відома своєю роллю Есмі Каллен у франшизі "Сутінки", таємно вийшла заміж за композитора Брюса Гілберта. Весілля відбулося ще влітку 2023 року, однак актриса поділилася новиною лише зараз.

Урочистий розпис пари та святкування пройшло в Італії в серпні минулого року. Серед запрошених гостей були лише найближчі друзі та родичі молодят. Як поділилася Різер, спочатку вони з чоловіком планували гучну вечірку із великою кількістю гостей, але потім передумали.

Зірка 'Сутінок' вперше вийшла заміж: що відомо про обранця американської акторки

В Елізабет була ніжна та вишукана напівпрозора сукня від дизайнера Даніеля Франкеля. Перший весільний танець закохані виконали під пісню "Cucurrucucu Paloma" Каетано Велозо.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Це був повний переживань досвід. Щось сталося з нами, коли ми вимовляли наші обітниці. Це змінило все. Я постійно намагалася не плакати, а потім починала сміятися", – зізналася акторка.

Скріншот Instagram

З'ясувалося, що подружжя познайомилося ще у далекому 2017 році, але до цього вони жили неподалік одне від одного в Лос-Анджелесі. Гілберт освідчився Різер через п'ять років після знайомства. Це сталося під час їхньої подорожі до Італії.

Нагадаємо, раніше у зірки "Сутінок" Роберта Паттінсона народився первісток.

Вас також можуть зацікавити новини: