Нещодавно актриса розповіла, що їй вдалося "скинути" шість кілограмів / фото instagram.com/salivanchuk.anna

Українська актриса Анна Саліванчук вразила шанувальників новим відео. Зірка "Сватів" показала, про що вона мріяла під час спеки.

Як виявилося, актриса поїхала разом з дітьми за місто. Там вона відпочиває та ховається від задухи. Перше, що вона зробила, коли приїхала на локацію - стрибнула у басейн. 

При цьому Саліванчук не стала перевдягатися. Вона пірнула у сукні та з букетом квітів. Актриса не приховувала емоцій, вона була задоволена своєю витівкою.

"Просто живу і кайфую. У місті така спека, що поки їхала, мріяла тільки про одне, а мрії збуваються", - написала Саліванчук під своїм відео, яке вона розмістила в Instagram.

Куди саме поїхала Саліванчук - залишається загадкою. На відео можна помітити, що вона відпочиває у великому будинку, біля якого є не тільки басейн, а ще й невеличке озеро.

У Stories актриса розповіла, що нині її ранок починається з того, що старший син її будить та просить, аби вона пішла з ним купатися у басейні. Також Саліванчук не забуває про спорт. Вона тренується навіть на відпочинку.

Саліванчук на відпочинку / скриншот

Нагадаємо, нещодавно актриса розповіла, що їй вдалося "скинути" шість кілограмів. Саліванчук не приховує, що стежить за фігурою, тому вона чесно розповіла фанам, як саме їй вдалося схуднути.

Вас також можуть зацікавити новини: