Актор Ієн Зірінг ще оговтується від пережитого/ instagram.com

Американський актор Ієн Зірінг, більш відомий як Стів з легендарного серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210", нещодавно став жертвою злочинців. Напередовні Нового року на чоловіка напала група байкерів вдень у Голлівуді.

Актор теж поділився цією новиною в мережі і додав, що в той момент з ним поруч знаходилась 10-річна донька Пенні, за яку він дуже хвилювався.

"Коли я застряг у пробці, один із цих гонщиків агресивно наблизився до моєї машини, що призвело до зіткнення наших засобів пересування та сутички", - написав він.

Відео дня

Зірінг вийшов з авто, аби оцінити пошкодження свого майна, але на нього одразу напали. Четверо байкерів нещадно били чоловіка руками та ногами.

На щастя, йому вдалося вирватися та втікти у натовп. Донька ж залишилася сидіти у машині. 

скріншот з відео бійки
скріншот з відео бійки
скріншот з відео бійки

Після пережитого 59-річний актор зробив висновки. 

"Ця ситуація підкреслює серйозну проблему хуліганства на наших вулицях та необхідність ефективного реагування правоохоронних органів на таку поведінку", - сказав Ієн.

Згодом чоловік наголосив, що з ним та донькою все гаразд, але він обов’язково хоче знайти та покарати винних.

Актор разом зі своєю донькою Пенні / instagram.com

Нагадаємо, Ієн Зірінг - це відомий американський актор, який знявся в більше 30-ти кінокартинах. Окрім серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210", він також грав у серіалі  "Район Мелроуз", у фільмах "Бетмен назавжди", "Доміно" та інших. 

До речі, нещодавно на машину українського співака Юліка напали у Варшаві. Невідомі розбили вікна, чоловік вже написав заяву до суду та шукає кривдників. 

Вас також можуть зацікавити новини: