Стоп-кадр з фільму "Пірати Карибського моря"

Британського актора Кевіна Макнеллі, який відомий за фільмами "Пірати Карибського моря", "Агент Гамільтон: В інтересах нації", "Мисливець за головами" та іншими відеороботами, звинуватили у домашньому насиллі. Про це пише видання The Sun.

У поліції пояснили, що 67-річного актора затримали за звинуваченням у нанесенні тілесних ушкоджень, які призвели до травмування людини. Імені його ймовірної жертви та будь-яких інших подробиць правоохоронці не називають. 

Цікаво, що дружина Макнеллі - акторка Філліс Логан - заперечує його провину.

Відео дня

За словами адвоката Кевіна, актор тимчасово вийшов з в'язниці під заставу 40 000 фунтів стерлінгів (це приблизно 2 мільйони гривень). У поліції Лос-Анджелеса повідомили, що слідство триває і чоловік має з'явитися у суді наступного місяця.

Сам актор поки не коментує цей інцидент. 

Що відомо про Кевіна Макнеллі

Кевін Макнеллі народився у Великій Британії. Першу акторську роль зіграв у 16 років, а згодом отримав стипендію для відвідування Королівської академії драматичного мистецтва. У 1975 році виграв Золоту медаль найкращого актора Банкрофта. Далі почав грати у кіно. 

Одружений на акторці Філліс Логан понад 27 років. Подружжя виховує спільного 28-річного сина Девіда. 

Кевін з дружиною / фото інстаграм Кевіна Макнеллі

До речі, у 2021 році Макнеллі захищав свого колегу Джонні Деппа, коли його звинуватили у побитті екс-коханої Ембер Херд. 

"Я ніколи не бачив у ньому і натяку на темний бік. Я бачу у Джонні великого гуманіста та прекрасну людину", - казав Кевін у суді. 

Нагадаємо, нещодавно французького актора Жерара Депардьє знову звинуватили у сексуальному насиллі

Вас також можуть зацікавити новини: