Тіа Дальма з "Піратів Карибського моря" / скріншот YouTube

Одним з персонажів фільму "Пірати Карибського моря" стала відьма Тіа Дальма, роль якої втілила британська актриса Наомі Гарріс. У фільмі вона виглядала страхітливо - з дредами, чорними очима і бровами і розмальованим обличчям.

Саме такою її запам'ятали шанувальники франшизи. Однак насправді вона виглядає зовсім інакше. У реальному житті Гарріс - мила дівчина з сяючою посмішкою. У неї гарні риси обличчя. Ось тільки з волоссям вона все так же експериментує.

Наомі Гарріс / instagram.com/naomieharris

Відомо, що зараз Наомі 46 років. А ось потрапила вона в Голлівуд в 2004 році, коли її запросили на роль другого плану в комедійному бойовику "Після заходу" з Пірсом Броснаном і Сальмою Хайєк в головних ролях.

Відео дня

Також вона з'являлася в таких стрічках як "Поліція Майамі. Відділ моралі", "Королі вбивць", "Ніндзя-вбивця". Крім того, Гарріс виконала роль Ів Манніпенні, напарниці Джеймса Бонда в 23-й частині "Бондіани".

Наомі Гарріс / instagram.com/naomieharris

У 2017 році була номінована на премію "Оскар", BAFTA, "Золотий глобус" і "Премію Гільдії кіноакторів США" за найкращу жіночу роль другого плану у фільмі "Місячне світло". Нагороджена Орденом Британської імперії.

Нагадаємо, таємницю зникнення милашки з "Бетховена" досі не можуть розгадати.

Вас також можуть зацікавити новини: