Фото інстаграм Хантер Шафер 

Американську модель та акторку Хантер Шафер, яка відома за фільмом "Голодні ігри" та серіалом "Ейфорія", заарештували. Це трапилося під час спроби зірвати виступ президента Джо Байдена в шоу "Пізно ввечері із Сетом Мейєрсом". Хантер брала участь у єврейській акції протесту, яка закликала припинити вогонь в Газі. Про це пише видання Independent.

Єврейська організація заявила, що 25-річна акторка перебувала у штаб-квартирі в Нью-Йорку і була затримана правоохоронцями.

"Хантер була заарештована під час акції протесту разом з 50 іншими людьми. Ми високо оцінили її відданість свободі палестинців та її прагнення до справедливості для всіх", - повідомив представник організації. 

Відео дня

Зазначається, що Шафер була одягнута у футболку із гаслом про вимогу припинення вогню.

Хантер Шафер на фото остання справа / фото інстаграм організації

Акторка разом з мітингувальниками розкритикувала зовнішню політику Байдена та закликала домогтися припинення вогню в конфлікті між Ізраїлем і організацією ХАМАС. 

Як довго вона буде під арештом - поки не зазначається. 

Що відомо про Хантер Шафер 

Хантер Шафер з дитинства є борцем за справедливість. У 2016 році, ще не закінчивши школу, вона протестувала проти Закону про конфіденційність та безпеку громадських установ.

Хантер робила заяву, що вона трансгендерна жінка та не боїться бути собою. З часом журнал "Time" включив її до списку "100 нових лідерів, які формують майбутнє".

Нагадаємо, нещодавно зірка фільму "Сам удома" уникнув тюремного покарання за домашнє насилля.

Вас також можуть зацікавити новини: