Злата Огнєвіч полонила шанувальників / фото УНІАН

Українська співачка Злата Огнєвіч виклала відео у соціальну мережу Instagram, де вона танцює в мереживній білизні під романтичну пісню Кріса Айзека.

Огнєвіч з'явилася в чорній мереживній білизні, яка підкреслювала її витончену фігуру. Також на ній була одягнута легка прозора накидка, яка додавала образу легкості та піднесеності.

В описі до відео співачка натякнула, що проект, в якому вона знімалася, пов'язаний з розкриттям жіночої сутності.

Відео дня

Читайте такожНадя Дорофєєва у напіврозстібнутій кофтині показала пікантне фото

"Неймовірні відчуття, коли знаєш, що Ти - особлива, неймовірна, прекрасна жінка. ️ Так вже заведено, що нам потрібні слова оточуючих, щоб у це повірити. Але насправді нам не потрібні ніякі слова з боку. Не чекайте, щоб Вас хвалили, тому що це - чисто суб'єктивно. Хваліть і любіть себе без сторонньої допомоги. Просто тому, що Ви є! Любіть себе безумовно, так само, як мати любить свою дитину. Піклуйтеся про себе, відчувайте різні емоційні стани, приймайте недоліки і не стримуйте справжніх бажань! Дозвольте собі бути тут і зараз. Завжди", - написала співачка.

Неймовірні відчуття, коли знаєш, що Ти - особлива, неймовірна, прекрасна жінка ♥️ Так вже заведено, що нам потрібні слова оточуючих, щоб у це повірити. Але, насправді, нам не потрібні ЖОДНІ слова зі сторони 🙌🏾 . Не чекайте, щоб Вас хвалили, бо це - суто суб'єкта єктивно. Хваліть і любіть СЕБЕ без зайвої допомоги. Просто тому, що Ви - є! ЛЮБІТЬ себе безумовно, так само, як мати любити свою дитину 💝 👶🏼 Піклуйтесь про себе, відчувайте різні емоційні стани, приймайте недоліки і не стримуйте справжніх бажань! Дозвольте собі БУТИ 💫 тут і зараз. Завжди 🙏🏽🌷 . Скоро спеціальний проект разом з @anabelarto_official 🚀 . / backstage•photo @vicoolyasaida / . #БОГИНЯ #ZlataOgnevich #anabelarto #black #art

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Підписники артистки відразу відзначили, що вона виглядає, як богиня, і зробили їй безліч компліментів.

"Ай, ти розкішна, Злато", "Супер! І до речі, і в минулому образі, і в цьому Ви красуня! Молодець!", "Божественно! Неймовірна красуня! Богиня!", - написали підписники.

Як раніше повідомляв УНІАН, Огнєвіч показала свою розтяжку, сівши на шпагат під час тренування.