Ці речі вийшли з моди / колаж з фото

Кажуть, що мода циклічна. Те, що було популярним кілька років тому, знову може повернутися в тренди. Однак, в будь-якому випадку, стиль змінюється, а речі стають більш ексклюзивними і унікальними. При цьому є ряд речей, яким вже навряд чи вдасться повернутися на модний Олімп.

УНІАН називає головні антитренди 2024.

Що вийде з моди в 2024 - список

Напевно, ви помітили, що зараз на піку популярності затишний масивний одяг, в якому можна вийти і на прогулянку, і навіть сходити на романтичне побачення. Вона не вимагає занадто багато деталей - досить зручного взуття і сумочки. 

Відео дня

Але є і ті речі, які вийшли з моди, проте багато дівчат не хочуть від них відмовитися. Напевно, через звичку. 

  • Антитренди пуховиків 2024

Оскільки на вулиці зима, не дивно, що першими в цьому списку опинилися пуховики. Якщо у вас вдома ще завалявся десь пуховик-гусениця з хутром, то терміново викиньте його. Це вже настільки давня модель, що з нею складно створити хоча б один стильний образ.

Краще вибирати об'ємні пуховики / скріншот Instagram
  • Антитренди одягу 2024

Головне, на що хочеться звернути увагу, - сукня-туніка. З одного боку вона може бути досить комфортною і приємною до тіла. А з іншого - відмовтеся від неї, поки не пізно. Сукня-туніка робить образ максимально дешевим, особливо в поєднанні з ботфортами. Альтернативні варіанти можете подивитися тут.

Сукня-туніка виглядає дешево / скріншот Instagram
  • Антитренди сумок 2024

Стилісти рекомендують відмовитися від замшевих сумок, тому що за ними досить складно доглядати. Краще все ж вибирати натуральну шкіру. Повірте, такий аксесуар прослужить вам багато-багато років.

За замшевою сумкою складно доглядати / скріншот Instagram
  • Антитренди взуття 2024

Чи варто говорити, що в наступному році краще не взувати уггі? Ця модель взуття вже настільки приїлася, що не вважається якоюсь унікальною або мегамодною. Можливо, вам в них зручно, але спробуйте розглянути і інші варіанти.

Уггі вийшли з моди / скріншот Instagram
  • Антитренди прикрас 2024

У минулому сезоні на піку популярності були ланцюги, проте в цьому краще віддати перевагу лаконічним і ніжним прикрасам. Наприклад, кольє з цікавими деталями. Воно повинно бути ніжним і гармонійно вписуватися в ваш образ.

Ланцюги краще замінити на лаконічне Кольє / скріншот Instagram

Запишіть собі список із застарілих речей, щоб не робити свій образ дешевим. Ідіть в ногу з часом.

Вас також можуть зацікавити новини: