Ефектне фарбування / ua.depositphotos.com

Брондування та блондування - це суміш мелірування і багатоколірного колорування волосся. Завдяки цим технікам можна домогтися природного ефекту м'якого переливу кольорів.

Читайте такожМодне фарбування волосся-2020: будьте завжди на висоті

Брондування більше підходить брюнеткам, які хочуть освіжити свій колір волосся. Ця техніка добре виглядає на волоссі будь-якої довжини. При цьому фарби слід підбирати під тон шкіри і колір очей.

Відео дня

Наприклад, якщо у вас темне волосся, тоді краще обрати коричневі, карамельні, шоколадні і коричневі відблиски. Якщо ж ви хочете більш сміливе перетворення, тоді зверніть увагу на барвисті смуги.

Кучеряве волосся / фото pinterest.com
Темне волосся / фото pinterest.com
Темне волосся / фото pinterest.com

Якщо ж у вас світле волосся, тоді краще обрати техніку фарбування - блондування. І потрібно підбирати такі ж світлі відтінки. Блондування - це м'яке поєднання коричневого і білого кольору волосся. При правильному фарбуванні ви досягнете дивовижного результату - натуральні переходи, м'які теплі відтінки і дуже глибокі кольори волосся. Ну а щоб звести всіх оточуючих з розуму, зверніть увагу на такі поєднання як попелясто-карамельний блонд і медово-молочне.

Світле волосся / фото pinterest.com
Світле волосся / фото pinterest.com
Світле волосся / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, названі топ-3 модних зачісок для жінок після 30 років.