Принцип дуже простий: нанесіть кілька відтінків лаку, після чого зітріть частину покриття пилкою / скріншот

Модний манікюр - мрія практично кожної дівчини. Однак багато ідей вже настільки часто повторювалися, що просто "приїлися". Якщо вам хочеться чогось новенького, спробуйте лайфхак, який "підірвав" інтернет.

Так, блогерка Аміна (aminachelloug), яка ділиться ідеями манікюру і часто дивує підписників незвичайними варіантами покриття, запропонувала цікаву ідею. Вона показала, як зробити "малахітовий" або "термічний" манікюр. 

Принцип дуже простий: нанесіть кілька відтінків лаку, після чого зітріть частину покриття пилкою. Важливо не "перепиляти" все покриття, а дійти лише до конкретного відтінку.

"Не забудьте нанести по два шари кожного кольору для максимальної непрозорості", - радить блогерка.

Ви можете зробити манікюр в зелених відтінках, а першим шаром покрити нігті білим кольором. Так у вас вийде "малахітовий" манікюр. Не забувайте покривати нігті топом або прозорим лаком, так покриття засяє і буде мати дуже гарний вигляд.

Також ви можете поекспериментувати. Почніть з червоного кольору, потім покрийте нігті жовтим кольором, після чого додайте зелений, блакитний і синій шари. Потім спиляйте трохи покриття пилкою і ви отримаєте неймовірний манікюр. Лайфхак від блогерки вже підкорив мережу. Відео з її ідеями збирають понад 700 тисяч лайків. 

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який манікюр став трендом цієї весни.

Вас також можуть зацікавити новини: