Оксана Дмитрієва в стильному костюмі / bykvu.com

Депутати України часто приходять на засідання Верховної Ради в бездоганних образах. УНІАН разом зі стилістом Росіною Трач вирішили проаналізувати їх стиль. Багато "луків" можна взяти собі на замітку.

Читайте такожЦеремонія "Оскар": топ-5 найбільш приголомшливих нарядів зірок

Роксолана Підласа

Відео дня

Роксолана Підласа - інтелектуальна дівчина з досить романтичною зовнішністю. Часто вибирає класичний, діловий стиль, мінімалізм. На неформальні зустрічі в основному віддає перевагу більш жіночним і романтичним вбранням: фактурні текстури, деталі крою, які летять, квіткові принти і клітку, які найбільш гармонійно прикрашають зовнішність. 

"Найідеальніший варіант для зовнішності і дрес-коду Роксолани - класична основа і милі романтичні деталі-доповнення, в тому числі вінтажні", - говорить стиліст.

Роксолана Підласа / bykvu.com

Оксана Дмитрієва

Однією з найстильніших і яскравих жінок можна сміливо назвати Оксану Дмитрієву. 

"Вона сміливо впроваджує в свої офіційні образи соковиті кольори, класичні лінії, чіткі геометричні принти і акцентні деталі, і це анітрохи не затьмарює її яскраву і досить контрастну зовнішність. Все дуже грамотно і в міру", - коментує образи Дмитрієвої Трач.

Оксана Дмитрієва / bykvu.com

Євгенія Кравчук

В образах Євгенії Кравчук часто переважають світлі відтінки, і це відмінно підкреслює її зовнішність. Пастельні відтінки додають в образ елегантності, ніжності і легкості, а більш насичені - освіжають і надають грайливості. Ще Євгенія просто обожнює квіткові принти, що підвищують градус легкості і жіночності. 

Євгенія Кравчук / bykvu.com

Ольга Туній

"Ольга Туній та сама фатальна брюнетка, яку чорно-біла ділова класика тільки прикрашає! Виглядає ну дуже жіночно, всупереч жорстким лініям брючного костюма, надмірній формальності і строгості. А з іміджевими окулярами - найбільш незабутній образ", - сказала Росіна.

У неформальному житті Ольга цінує унікальний дизайн, нестандартні деталі і рішення - що надає її образу особливого шарму. Схоже вона знайшла свій неповторний індивідуальний стиль. 

Ольга Туній / bykvu.com

Вікторія Сюмар

Вікторія Сюмар одна з тих хто цінує комфорт і якість виробів в її гардеробі. Ідеальна посадка і чітко підібрані кольори одягу демонструють ідеальне відчуття смаку. У будь-якій ситуації. За словами стиліста, Вікторія підбирає доречні образи і, залежно від заходу, з легкістю з леді в діловому костюмі перевтілюється в фатальну розкішну жінку.

Вікторія Сюмар / bykvu.com

Інші новини УНІАН: