Відтінки волосся, які омолоджують обличчя - варіанти / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Навіть якщо вам "трохи за 30", все одно хочеться виглядати свіжо і молодо. У цьому допомагають не тільки спосіб життя і вибір стилю одягу, але і правильна стрижка, а також вдало підібраний колір волосся. УНІАН з'ясував, які стрижки і колір волосся після 40 років або 50 років будуть виглядати найбільш вдало.

Який колір волосся молодить після 50 років - варіанти

Стилісти кажуть, що іноді відтінок локонів може "спрацювати" в сторону зовнішності краще, ніж будь-яка процедура у косметолога, тим більше, "укол краси". Придивіться до кращих варіантів і запам'ятайте, який колір волосся освітлює обличчя і забирає у вас 5-10 років віку.

  • Теплий блонд

Прийнято вважати, що світлі тони волосся діють на зовнішність вдаліше темних - на відміну від останніх вони "забирають" роки, а не додають їх. Але важливо розуміти, що блонд - відтінок багатогранний, тому якщо ви не знаєте, який колір волосся робить обличчя худіше і молодить, вибирайте теплі відтінки блонда (медовий, бежевий і пшеничний).

Відео дня
  • Карамельний

Ще один вдалий варіант - м'який карамельний тон з бронзовим відливом. Якщо у вас русяве волосся, то пофарбуйте його в цей відтінок - так у вас вийде надати зовнішності максимально натуральний вигляд. Більш того, карамельний колір помітно освіжає і омолоджує обличчя, не привертаючи занадто багато уваги, як, наприклад, той же рудий.

  • Мелірування

Даний варіант фарбування підійде тим жінкам, які не знають, який колір волосся молодить після 30, 40 і 50 років. Ефект вигорілого на сонці волосся - ідеальний спосіб "прибрати" 5-10 років і надати локонам візуальний об'єм. Краща техніка для такого фарбування - балаяж, саме вона гарантує потрібний результат.

  • Шоколад

Стилісти кажуть, що краще не пробувати на собі десятки різних фарб,намагаючись зрозуміти, який колір волосся молодить брюнеток, а відразу пофарбуватися в шоколадний тон. Це ідеально для тих, хто звик до синяво-чорного волосся і не розглядає для себе світлий тон волосся. До того ж, доглядати за пасмами каштанового або шоколадного відтінку легше, ніж за блондом.

  • Горіховий або теплий русявий

П'ятий відповідь на питання про те, який колір волосся молодить після 60 років найкраще - це два тони - горіховий і русявий. Особливо вдало, якщо такі кольори підходять вашому кольоротипу. Основне завдання для жінок після 60-відвернути увагу від зморшок і максимально освітлити обличчя. Дані відтінки справляються із завданням на "відмінно".

Вас також можуть зацікавити новини: