Надя показала купальники / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва часто публікує фотографії в Instagram. Безліч знімків зроблені в купальниках. Ми не змогли обійти це стороною і склали для вас добірку модних купальників.

Читайте такожНазвана модна спідня білизна-2020, яка не залишить вас байдужими

Тваринний принт

Відео дня

Так-так, роки йдуть, а тваринний принт все також в моді. Варто зазначити, що це стосується купальників, взуття та одягу. При цьому підбирати "лук" потрібно обережно, щоб не переборщити і не здатися вульгарною "тигрицею".

Тваринний принт / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Яскраві кольори

Суміжні купальники яскравих кольорів ідеально підкреслюють фігуру. А ось на грудях є замочок, за допомогою якого можна трохи оголити груди.

Яскравий дизайн / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Темне бікіні

Роздільні купальники в темних відтінках залишаються в тренді і в цьому сезоні. Особливо красиво вони виглядають на засмаглій шкірі. Також варто зазначити, що чорний колір візуально зменшує фігуру.

Темне бікіні / фото instagram.com/nadyadorofeeva
Темний купальник / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Ніжність

Ніжно-рожевий суміжний купальник Наді - це лайфхак для справжніх принцес. Якщо ви хочете вигідно підкреслити свою фігуру, але при цьому залишитися ніжною дівчиною, тоді такий фасон саме для вас.

Рожевий купальник / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Пристрасний червоний

Ну кому не йде червоний колір? Ось і Дорофєєвій він до лиця. Роздільний купальник, на грудях якого красується зірка - це те, що потрібно для відпочинку біля басейну або біля моря.

Червоний купальник / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Як повідомляв УНІАН, супермодель Ірина Шейк показала трендові окуляри 2020 року.