Названо ідеї весняного манікюру на короткі нігті / Фото - instagram

Як обрати манікюр на весну на короткі нігті? Часом модниці переконані, що єдине правильне рішення на короткі нігті - це однотонне покриття, але в реальності це не так. Розповідаємо, які є актуальні варіанти. 

Манікюр з елементами природи

Такий варіант "оживить" будь-які нігті. Якщо йдеться про невелику довжину, то важливо правильно підібрати розмір малюнка або наклейки - він не повинен бути занадто великим. Як правило, зображення повинно займати не більше 45% площі нігтя. 

Манікюр з елементами природи / Фото - instagram
Манікюр з елементами природи / Фото - instagram
Манікюр з елементами природи / Фото - instagram

Перепелине яйце

Такий варіант покриття буде мати вигідний вигляд на нігтях будь-якої довжини. Тут все просто - обираємо базовий відтінок і зверху покриваємо матеріалом з ефектом "перепелиного яйця". Малюнки, наклейки і слайдери сюди не підходять, оскільки в такому випадку дизайн буде занадто нагромадженим. 

Відео дня
Перепелине яйце / Фото - instagram

З дрібними блискітками

Таке рішення відмінно пасуватиме для любителів однотонного покриття - нудний одноманітний колір блискітки освіжають і надають яскравих райдужних переливів. Можна застосовувати з абсолютно будь-яким кольором. 

З дрібними блискітками / Фото - instagram

Який манікюр на короткі нігті обрати

Є кілька правил успішного манікюру на короткі нігті. По-перше, не варто обирати занадто яскраві або "кислотні" відтінки - вони більше пасуватимуть для середньої або великої довжини. По-друге, якщо модниця хоче нанести малюнок, зображення повинно бути простим і не дуже великим, заповнюючи не більше 45% площі нігтя. 

Третє - це написи. Якщо нігті короткі, про них найкраще взагалі забути, оскільки це може мати безглуздий вигляд.

Нагадаємо, названо наймодніше взуття на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: