Названо одяг та взуття, яке не можна носити після 40-ка / Фото - depositphotos.com

Жінка хоче в будь-якому віці мати ефектний і карколомний вигляд. Для цього потрібно стежити за собою: вчасно робити доглядові процедури, правильно підбирати стильний одяг в залежності від типу фігури і тенденцій в моді, а також коректно комбінувати між собою елементи гардероба. У цій статті ми розповімо про речі, які не можна носити жінкам після 40-ка. 

Міні-спідниці

Як пише The Sun, експерт з моди Клеммі Філдсенд рекомендує відмовитися від міні-спідниць, тому що зріла жінка в такому одязі має безглуздий вигляд - здається, ніби вона штучно намагається повернути собі свою молодість, коли могла виблискувати підтягнутими ногами в короткому одязі. 

Жінка в короткій спідниці / Фото - depositphotos.com

Гавайські сорочки

Це і для жінок молодше 40-ка років не підходить, що вже говорити про тих, кому в більш старшому віці потрібно бути елегантною і ефектною. Гавайські сорочки - ознака поганого смаку. У більшості людей вона асоціюється з чоловіками середніх років. 

Відео дня
Жінка в "гавайській" сорочці / Фото - instagram

Леопардовий принт на лосинах

Лосини кольору "леопарда" в сучасній моді стали настільки абсурдними, що їх навіть перетворили в мем, але і це не зупиняє деяких модниць. Клеммі Філдсенд стверджує, що від такого одягу краще відмовитися. Якщо жінка хоче придбати собі стильні лосини для занять спортом, краще надавати перевагу однотонному варіанту. Обов'язково потрібно перевірити, щоб тканина у лосин була щільна і вони не ставали прозорими при виконанні присідань. 

В цілому, будь-який "тваринний" принт в одязі - це те, з чим потрібно бути дуже обережними, оскільки між стильним і вульгарним зовнішнім виглядом тут дуже тонка грань. 

Леопардовий принт на лосинах / Фото - instagram

Шпилька

Взуття на шпильках сьогодні не таке популярне, як, скажімо, 10 років тому, але все ж з його допомогою можна професійно доповнити, наприклад, вечірній образ або діловий стиль. Однак чим старше стає жінка, тим нижче повинен бути її каблук - це модний закон, який не змінюється роками.

Старомодні туфлі на шпильках / Фото - depositphotos.com

Нагадаємо, які зачіски старять жінку після 40 років.

Вас також можуть зацікавити новини: