Модний відтінок волосся для брюнеток / фото ua.depositphotos.com

Темні кольори волосся підходять не лише смаглявим дівчатам, а й підкреслюють натуральну красу власниць персикових відтінків шкіри.

Так, який відтінок обрати власницям темного волосся, щоб бути в тренді влітку 2020 року.

Ефектні темні відтінки: топ кольорів волосся для брюнеток

Наймоднішим відтінком заслужено вважається шоколадний. Він дарує волоссю насичений колір, при цьому не надаючи пересушеного вигляду.

Відео дня

Відтінки молочного або гіркого шоколаду обіцяють бути актуальними не лише влітку 2020 року, а й увесь рік. Це, без сумніву, безпрограшні кольори для фарбування в один тон.

Крім того, авторитетні стилісти-перукарі радять брюнеткам цього літа звернути особливу увагу на попелясто-шоколадний відтінок.

Який відтінок волосся обрати брюнетці / фото ua.depositphotos.com

Каштановий відтінок також зараз у моді. Саме за допомогою нього можна пом'якшити образ, до того ж цей відтінок дуже простий у догляді.

Темно-коричневі відтінки підкреслять красу власниць зелених очей і шкіри оливкового кольору. Для них це справжня знахідка, яка допоможе надати образу завершеність.

Слід зазначити, що в моді завжди доглянуте, блискуче волосся натурального кольору. Це стосується, зокрема й 2020 року. Загалом цього року перевага віддається природним відтінкам, здатним підкреслити натуральну красу волосся.