Модний манікюр на весну-літо 2023 / depositphotos.com

Кожен раз, приходячи до майстра, дівчата ламають голову над тим, який "манік" зробити в цей раз. І якщо з довжиною і формою більш-менш можна визначитися заздалегідь, то з кольором нігтів і дизайном ситуація завжди скрутна. Ми підкажемо, який манікюр 2023 в тренді вже зараз, щоб ви підготувалися перед походом в салон.

Раніше ми говорили про те, який жіночий манікюр подобається чоловікам.

Манікюр на короткі нігті

Мінімальна довжина вважається ознакою дівчини зі смаком, тому стилісти рекомендують не відрощувати нігті - великі шанси переборщити і виглядати нерозумно. Якщо ви носите короткі нігті і вибираєте манікюр на літо, придивіться до наступних варіантів.

Відео дня
Гарний рожевий манікюр / depositphotos.com
Різнобарвний манікюр / depositphotos.com
Оригінальний манікюр / depositphotos.com

Манікюр на довгі нігті

Власницям привабливих кігтиків доступні яскраві кольори в цьому сезоні. Покрийте нігті соковитим пурпуровим, жовтим, небесно-блакитним або пастельним рожевим - в будь-якому випадку, не прогадаєте. На довгих нігтях майже будь-який відтінок виглядає шикарно, також можна додати камені або малюнки.

Пурпурний манікюр / depositphotos.com
Кавуновий манікюр / depositphotos.com
Бірюзовий манікюр / depositphotos.com

Червоний манікюр

Елегантний червоний колір в будь-якій його градації - стабільний тренд вже кілька років. Такий гарний манікюр підійде і для коротких, і для довгих нігтів - залишиться тільки вибрати відтінок. Якщо ви хочете виглядати стильно за будь-яких обставин, але при цьому не бажаєте "винаходити велосипед"-просите майстра покрити нігтьову пластину червоним гель-лаком.

Червоний манікюр на довгі нігті / depositphotos.com
Червоний манікюр на короткі нігті / depositphotos.com
Манікюр в горошок / depositphotos.com

Нюдовий манікюр

Пастельні тони актуальні в цьому сезоні - замість "кричущих" неонових відтінків. Нюдові кольори підходять дівчатам спокійним, впевненим у собі і тим, що не бажають доводити щось оточуючим. Ніжний манікюр здатний підкреслити вашу сексуальність і привабливість. До речі, стилісти стверджують, що манікюр на короткі нігті в пастельних тонах - це ознака успішної жінки, у якої є гроші, статус і внутрішній стрижень імператриці.

Гарний манікюр на весну / depositphotos.com
Нюдовий манікюр / depositphotos.com
Манікюр в пастельних тонах / depositphotos.com

Французький манікюр

Незмінна класика, яка, здається, ніколи не вийде з моди. Такий дизайн зручно зробити на нігтях різної довжини, базу можна вибрати прозору або з розовінкою. Френч підходить під будь-який образ, актуальний і вранці, і вдень, і ввечері. З ним ви будете виглядати стильно і на роботі, і на прогулянці, і на урочистому заході. Придивіться саме до такого варіанту - точно не прогадаєте.

Ніжний французький манікюр / depositphotos.com
Французький манікюр на короткі нігті / depositphotos.com
Елегантний літній френч / depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: