Модні тіні на літо - 2023 / скріншот Instagram

Літній макіяж повинен бути легким і невимушеним, тому візажисти радять вибирати або світлі відтінки тіней, або яскраві. А ось від смокі-айс, наприклад, варто відмовитися. Та й не всім він підходить.

УНІАН розповідає, які тіні модні в 2023 році.

Коричневі тіні

Відео дня

Незалежно від кольору ваших очей, сміливо використовуйте коричневі тіні. Вони зроблять ваш погляд більш відкритим і спокусливим. Особливо якщо вони з легким шиммером, який додасть вашим повікам ще й невимушеного сяйва.

Модні тіні на літо - 2023 / скріншот Instagram

Бежеві тіні

Світло-бежевий відтінок тіней ідеально підходить для літнього макіяжу. З одного боку він ледь помітний, а з іншого - зробить вас більш впевненою в собі, якщо ви не виходите на вулицю без мейк-апу. Крім того, бежеві тіні можна наносити не тільки на рухому повіку, але і під брову, щоб зробити погляд більш виразним.

Модні тіні на літо - 2023 / скріншот Instagram

Яскраві тіні

В даному випадку краще звернути увагу на рідкі тіні, які не будуть обсипатися і скочуватися на очах через спеку. Придивіться, наприклад, до підводок яскравих відтінків - ними ви можете намалювати стрілки. Однак враховуйте, що якщо ви вибираєте яскраві тіні, то помада повинна бути нюдовою. 

Модні тіні на літо - 2023 / скріншот Instagram

Раніше УНІАН назвав п'ять варіантів найкращого літнього манікюру.

Вас також можуть зацікавити новини: