Антитренди в одязі / instagram.com/trendy_cl0thes_f0r_you

Любительки шопінгу і модних речей активно стежать за модними трендами. Але серед них є і ті, кому дуже складно розлучатися з улюбленими речами, навіть якщо вони вийшли з моди. УНІАН пропонує вам ознайомитися з речами, які стали антитрендом осені 2022, щоб позбутися від них без краплі жалю.

Рвані джинси

Ще кілька років тому рвані джинси були на піку популярності. Але зараз в тренді лаконічність і витриманість, тому від такого фасону краще відмовитися, щоб не робити образ дешевим і позбавленим смаку.

Антитренди в одязі / колаж з фото

Приталені жакети

Останнім часом в тренді оверсайз крій. Тому в новому сезоні краще придивитися до більш вільних моделей. А ось від приталених жакетів краще відмовитися.

Відео дня
Антитренди в одязі / колаж з фото

Натуральні шуби

Зараз багато модниць виступають за екологічність. У зв'язку з останніми трендами від "тваринних" речей варто все ж відмовитися. Якщо вже дуже хочеться одягнути шубу, то вибирайте штучне хутро. І пам'ятайте: чим молодша дівчина, тим з більш простого хутра повинна бути на ній шуба.

Антитренди в одязі / колаж з фото

Сумки на поясі

Сумки на поясі і на взутті - це ще один антитренд, який зробить ваш образ позбавленим смаку. Замініть їх на більш актуальні моделі.

Антитренди в одязі / колаж з фото

Жилет

Жилети, особливо дуті, краще замінити на актуальний і лаконічний тренч, який можна поєднувати практично з будь-яким стилем одягу. 

Антитренди в одязі / колаж з фото

Вас також можуть зацікавити новини: