Взуття з гострим носком на піку популярності / скріншот Instagram

Кожна модниця знає, що взуття - це той елемент гардеробу, який повинен бути не тільки якісним, але і стильним. А все тому, що саме взуття ми найчастіше поєднуємо з різними образами.

Пропонуємо вам розібратися, які моделі на піку популярності цієї весни і які будуть в тренді майбутнім літом.

Взуття на шнурівці

Взуття на шнурівці, з зав'язками і ременями зроблять ваш образ унікальним і неповторним. Саме за допомогою цих деталей можна урізноманітнити "лук" і зробити його дуже цікавим. Однак враховуйте, що матеріал повинен бути якісним, щоб ви не натерли собі мозолі.

Відео дня
Взуття на шнурівці повинно бути якісним / скріншот Instagram

Ботфорти

У цьому сезоні варто звернути увагу на яскраві ботфорти, які ідеально поєднуються з легкими сукнями. Головна умова: високий зріст і стрункі ніжки. Якщо ви володієте підтягнутою фігурою, ботфорти тільки поліпшать її.

Яскраві ботфорти зроблять образ цікавішим / скріншот Instagram

Платформа

Босоніжки на платформі мають неймовірно стильний вигляд, особливо якщо вони в яскравих відтінках або з модними принтами. Їх можна поєднувати з багатьма стилями. Наприклад, з джинсами вони будуть мати більш повсякденний вигляд, а з сукнями або спідницями - більш романтичний.

Взуття на платформі може бути практичним і зручним / скріншот Instagram

Гострий носок

Ви ж пам'ятаєте, що в 90-х гострий носок був на піку популярності? Так ось, мода циклічна, тому така модель взуття повернулася на свій Олімп. Тепер вона знову в тренді серед усіх модниць.

Гострий носок повернувся в моду / скріншот Instagram

Мюлі

Ось уже кілька сезонів поспіль мюлі не залишають лідерство серед взуття. Вони не просто практичні і зручні, але і неймовірно красиві і стильні. З ними можна створити масу образів і привернути увагу великої кількості людей.

Мюлі вже кілька років популярні / скріншот Instagram

Раніше УНІАН назвав найстильніші футболки на весну.

Вас також можуть зацікавити новини: