Вітвіцька показалася в яскравому светрі / instagram.com/solomiyavitvitska

Українська телеведуча, зірка телеканалу 1+1 Соломія Вітвіцька поділилася з шанувальниками новою фотографією з Амстердама. Вона позувала в місцевому аеропорту в синьому светрі з написом "F*ck you Putin".

Під такий яскравий светр вона одягла коричневі шкіряні штани і світлі кросівки, а доповнила образ синім подовженим пальто. 

Крім того, вона подякувала бренду одягу за можливість яскраво і красномовно демонструвати свою позицію щодо повномасштабного російського вторгнення.

Відео дня

""Класний светр", - чула я в ці дні безліч разів. Фоткають і дають п'ять (люди, - УНІАН). Підтримка України і відчуття плеча - це те, що дуже надихає. Дивно, що нецензурний напис викликає стільки схвалення зараз. Переможемо", - написала Вітвіцька в Instagram.

Вітвіцька показалася в яскравому светрі / instagram.com/solomiyavitvitska

Нагадаємо, раніше українська модель Аліна Байкова прогулялася містом у сукні з написом Putin ty za**al". А ззаду сукні - продовження послання: "Nado було tebya srazu na h*i poslat'".

Крім того, Байкова виходила на червону доріжку в сукні з ще більш красномовним посилом для Путіна. Сміливий наряд топ-модель "вигуляла" на відкритті Тижня моди в Нью-Йорку.

Вас також можуть зацікавити новини: