Майстер манікюру повинен мати диплом / ua.depositphotos.com

Б'юті-сфера настільки популярна, що з кожним днем майстрів стає все більше і більше. Однак не всі клієнти знають, як відрізнити хорошого майстра манікюру від поганого, щоб похід за красою не обернувся для них серйозними проблемами зі здоров'ям.

В першу чергу вам варто розуміти, що похід в салон краси більш безпечний, ніж візит до майстра додому. У салоні є необхідне обладнання для стерилізації інструментів, а також зазвичай там працюють висококваліфіковані фахівці.

У разі, якщо ви все-таки підчепите грибок, ви будете знати, кому пред'являти претензії. А ось, якщо ви більше любите ходити до майстра додому, то будьте готові до того, що він може відмовитися нести відповідальність, якщо з вами щось трапиться.

Відео дня

Тому вам все ж варто знати кілька нюансів при виборі майстра манікюру.

Диплом. Якщо майстер самоучка, то швидше за все у нього немає уявлення про всі можливі ризики. Краще віддавати перевагу фахівцям, у яких є диплом, які проходили курси з манікюру.

Графік. Якщо ви записуєтеся до майстра, а він каже, що "віконце" є тільки через 2-3 тижні, значить цій людині довіряють свої руки багато модниць. Якщо ж він готовий прийняти вас в будь-який час - його послуги не користуються попитом.

Відгуки. Перед тим, як йти до будь-якого майстра манікюру, обов'язково читайте відгуки. Красиві картинки в соцмережах ще ні про що не говорять.

Чистота рук. Коли ви вже виберете майстра і прийдете до нього на манікюр, зверніть увагу на чистоту його рук. Він обов'язково повинен продезинфікувати як свої, так і ваші руки.

Одноразові інструменти. Хороший майстер не економить грошей на здоров'ї своїх клієнтів, а ось поганий буде робити всім манікюр одними і тими ж.

Раніше стало відомо, який манікюр носять багаті жінки.

Вас також можуть зацікавити новини: