Температура повітря у Києві в ніч на суботу, 15 червня 2019 року не опустилась нижче 22,2 градуса тепла / фото УНІАН

За даними спостережень метеорологічної станції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського ніч на суботу знову побила температурний рекорд.

Читайте такожПогода на вихідні: в Україні буде дуже спекотно та майже без опадів (карта)

«За даними спостережень метеорологічної станції ЦГО ім. Бориса Срезневського, температура повітря у Києві в ніч на суботу, 15 червня 2019року не опустилась нижче 22,2 градуса тепла, а це значить, що попередній рекорд 1924 року перевищено аж на 2,3 градуса. Зважаючи на надзвичайно теплу ніч, існує ймовірність перевищення рекорду середньої добової температури повітря для цього дня», – повідомляється на сайті обсерваторії.

Відео дня

Сьогодні на Київщині очікуються грози. Як повідомляє Укргідрометцентр, у Київській області в найближчі години з утриманням до кінця доби гроза.

Вдень 16 червня у західних областях грози, подекуди град та шквали 15-20 м/с.

Раніше сьогодні ДСНС попередила про ймовірне підвищення забруднення повітря над українською столицею, рівень якого подекуди вже перевищено у кілька разів. Цьому сприяє спекотна безвітряна погода із високим тиском, що, як прогнозує ДСНС, посилаючись на Укргідрометцентр, збережеться до 18 червня.