Погода на сьогодні / фото УНІАН

Сьогодні, 19 листопада, погода в Україні буде нестабільною і з температурними контрастами. На заході буде мінусова температура, а на півдні і місцями в східних і центральних областях очікується різке потепління. Також у багатьох областях пройдуть дощі та сніг. Опади сконцентруються на Лівобережжі. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні очікується найхолодніша погода. Тут вдень стовпчики термометрів покажуть лише -3°...0° і тільки на Закарпатті повітря прогріється до +3°. Без істотних опадів.

На півночі України 19 листопада також буде холодно. Тут температура буде в межах -1°...+2°. Очікується похмура погода, а також сніг з дощем.

Відео дня

У центральних областях тепло розподілиться нерівномірно. У Вінниці буде до +1°, у Черкасах - до +6°, у Полтаві та Кропивницькому стовпчики термометрів покажуть +9°...+10°, а на Дніпропетровщині повітря прогріється до +13°..+14°. Очікуються дощі, на Вінничині - зі снігом.

На сході України сьогодні також буде розкид температур. У районі Харкова температура підніметься лише до +6°, а в Луганській і Донецькій повітря прогріється до +12°. Також очікуються дощі.

На жителів півдня України сьогодні чекає найтепліша погода. Тут протягом дня очікується від +13° до +15°. У Криму - дощі, в Запорізькій області можливі грози.

Погода в Україні 19 листопада / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: