егор соболев / Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав під час виступу в сесійній залі парламенту депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

Депутат нагадав, що було підготовлено "дуже європейський закон" про призначення позачергових виборів у Кривому Розі. "Це цивілізований вихід із ситуації, мирний вихід із ситуації", - сказав він.

Читайте також"Вілкул — геть!": Біля ВР проходить акція з вимогою проведення виборів мера Кривого Рогу

Відео дня

За словами нардепа, "фракція "Самопоміч" просить невідкладно, прямо зараз, поставити цей закон на голосування і проголосувати за нього".

Соболєв також підкреслив, що фракція не голосуватиме за інші рішення, доки не буде вирішене питання з виборами у Кривому Розі.

Читайте такожРада закрила засідання, проваливши сигнальне голосування щодо Кривого Рогу

Нагадаємо, наразі в парламенті зареєстровано дві законодавчі ініціативи стосовно позачергових виборів у Кривому Розі: законопроект №3613 ряда депутатів, зокрема Соболєва, про вибори мера Кривого Рогу 27 березня 2016 року, а також ініційований пізніше Радикальною партією проект постанови №3652 про вибори мера й міської ради 28 лютого. РПЛ відмовляється підтримувати законопроект №3613, оскільки наполягає на тому, що таке рішення має ухвалюватися лише постановою парламента.

Читайте такожУКРОП підтримає ініціативи "Самопомочі" і РПЛ щодо перевиборів у Кривому Розі