Випускні 2021 в Україні / фото УНІАН

В кінці червня настає дуже хвилююча пора для 9-класників і 11-класників, а також їх батьків. Всі шкільні іспити вже позаду, книжки здані в бібліотеку і розібраний портфель. В останні дні червня випускники, їх вчителі та батьки збираються, щоб попрощатися зі школою назавжди. Коли і як будуть проходити випускні у 2021 році - читайте в нашій статті.

Коли в Україні пройдуть випускні у 2021 році

Офіційного графіка випускних вечорів в Україні немає. У кожній школі випускники самі вирішують, коли провести урочистість. Однак традиційно найважливіше шкільне свято відзначається в останні вихідні червня.

Найпопулярніші дати для випускного в цьому році — 26, 27 і 28 червня. У більшості шкіл до 30 числа випускникам повинні видати атестати. У деяких навчальних закладах свято відзначать 2 або 3 липня.

Відео дня

Особливості проведення випускних у 2021 році

Як і будь-які заходи, шкільні випускні будуть проводитися в умовах карантинних обмежень. Всі учасники урочистості повинні будуть дотримуватися соціальної дистанції та носити маски. Деякі школи обмежать доступ глядачів або батьків на випускний.

Щоб мінімізувати ризики зараження, відсвяткувати цей день можна на природі або пікніку. Незалежно від того, який формат свята обере школа, ця подія запам'ятається випускникам і їх батькам на все життя.

Раніше УНІАН робив добірку найкращих і щирих поздоровлень з випускним.

Вам також може бути цікаво: